Председателят на БСП - София Иван Таков и столични социалисти

...
Председателят на БСП - София Иван Таков и столични социалисти
Коментари Харесай

БСП- София събира социалисти от цялата страна на дискусия за бъдещето на лявото

Председателят на Българска социалистическа партия - София Иван Таков и столични социалисти провеждат среща на тематика " За бъдещето на Българска социалистическа партия и лявото " на 23 март от 11:00 часа в  НДК. Това оповестиха от пресцентъра  на Градския съвет на Българска социалистическа партия – София. 

Градската организация кани за полемиката и леви хора от цялата страна. Срещата е в отговор на паниката на доста членове и организации за днешното положение на Българска социалистическа партия, показват от Българска социалистическа партия - София. Разговорът е провокиран от " предпочитание за незабавни дейности за смяна на метода на действие и управление на партията, нужна за поврат към ново одобряване и разширение на политическия престиж и въздействие в обществото ".

Целта е да се състои свободен и виновен диалог по какъв начин да бъдат възобновени партийните структури и вътрешнопартийния живот въз основа на демократичните правила и правила в Програмата и Устава на партията, означават още от градската организация на Българска социалистическа партия. Сред въпросите, които ще се разискват, са по какъв начин Българска социалистическа партия да бъде в крайник със актуалните идейни търсения и действителни упования на хората, по какъв начин партията да стане фактор за единство на левите обединения и придвижвания и по какъв начин повече гласоподаватели да я поддържат. 

България би трябвало да отиде на избори, съобщи през вчерашния ден заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” Георги Свиленски пред медии след връчването на първия мандат за сформиране на държавно управление. Българска социалистическа партия е подготвена за избори и държи изборите да бъдат " две в едно ", сподели Свиленски. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР