Председателят на БСП - София Иван Таков и столични социалисти

...
Председателят на БСП - София Иван Таков и столични социалисти
Коментари Харесай

Социалисти от цялата страна се събират на среща За бъдещето на БСП и лявото

Председателят на Българска социалистическа партия - София Иван Таков и столични социалисти провеждат среща на тематика " За бъдещето на Българска социалистическа партия и лявото " на 23-ти март от 11,00 часа в Зала 6 на НДК. Градската организация кани за полемиката и леви хора от цялата страна. 
 Срещата е в отговор на паниката на доста членове и организации за днешното положение на Българска социалистическа партия. Разговорът е провокиран от споделеното предпочитание за незабавни дейности за смяна на метода на действие и управление на партията, нужна за поврат към ново одобряване и разширение на политическия престиж и въздействие в обществото.
 
Целта е да се състои свободен и виновен диалог по какъв начин да бъдат възобновени партийните структури и вътрешнопартийния живот въз основа на демократичните правила и правила в Програмата и Устава на партията. Как Българска социалистическа партия да бъде в крайник със актуалните идейни търсения и действителни упования на хората. Как повече хора от разнообразни генерации, обществени и професионални общности още веднъж да я възприемат като вдъхваща доверие политическа организация, бранител на дело на техните ползи. Как партията да стане фактор за единство на левите обединения и придвижвания. Как повече гласоподаватели да поддържат Българска социалистическа партия, с цел да се трансформира тя от безсилна съпротива в авторитетна политическа мощ, способна да поеме отговорност за ръководството на страната. Как да се включи в напъните на европейските леви за противопоставяне на надигащата се десница.
 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР