Председателят на БСП-Обединена левица Атанас Зафиров поздрави вицепрезидента на България

...
Председателят на БСП-Обединена левица Атанас Зафиров поздрави вицепрезидента на България
Коментари Харесай

Атанас Зафиров поздрави вицепрезидентa Илияна Йотова по повод нейния юбилей - Булевард България

Председателят на " БСП-Обединена левица " Атанас Зафиров поздрави вицепрезидента на България Илияна Йотова във връзка нейния празник.

Той ѝ сервира букет цветя и приветствен адрес от името на Националния съвет на Българската социалистическа партия и парламентарната група на социалистите.

" Вашият дълъг професионален и политически опит Ви е дал мъдрост, с която през днешния ден Вие най-достойно защитавате и покровителствате националните ни позиции в страната и в чужбина, в сферите на образованието, науката, културата, ползите на нашите сънародници в България и зад граница ", съобщи Зафиров.

Той акцентира, че от виновната позиция, която Йотова заема и на която българските жители справедливо ѝ се доверяват за повторно, тя е един от последните устои на държавността.

" Много постоянно Вашият глас е този на разсъдъка, на принципността, на солидарността – глас, който е толкоз необходим в нашето общество, изключително в днешните неспокойни времена. Вашата борбеност и неотстъпчивост с безпринципността, с неправдата, с неравенствата - в никакъв случай да не затихват! ", пожелава Зафиров.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР