Председателят на БСП Корнелия Нинова проведе среща с КНСБ. Двете

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова проведе среща с КНСБ. Двете
Коментари Харесай

Корнелия Нинова пред КНСБ: Борбата с бедността е абсолютен приоритет за нас

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова организира среща с КНСБ. Двете страни разискаха предизборната стратегия на левицата и Меморандум на КНСБ за социално-икономическо развиване на България 2021 - 2025 година Участниците в срещата се сплотиха към нуждата от осъществяване на целенасочена политика за повишение на приходите.

" Борбата с неравенствата, бедността и демографската злополука са безспорен приоритет за нас. В идващия парламент ще внесем съответни оферти в поддръжка на младите фамилии, децата и пенсионерите. " съобщи Корнелия Нинова. Те обгръщат необлагаем най-малко от 500 лева за всяко дете на работещи родители. Помощ за раждане в размер на 6500 лева на дете на родители, които са работили и са си внасяли осигуровките последните 2 години, безвъзмездни детски градини и ясли, безвъзмездни медикаменти за деца до 14 години.

" За възрастните хора още веднъж ще се борим за преизчисляване на пенсиите и за понижаване ставката на Данък добавена стойност на медикаментите на 9%. Предвиждаме ограничения за повишение на заплатите, по този начин, че да няма работещи небогати "., акцентира водачът на Българска социалистическа партия.

Двете страни разискаха нуждата от промени в здравния бранш, ВИК бранша, превоза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР