Председателят на БСП Корнелия Нинова потърси нов фронт на конфронтация

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова потърси нов фронт на конфронтация
Коментари Харесай

Нинова с опит за политическо шоу, Станишев отвърна: Защо жертва Радев в услуга на Борисов и ДПС?

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова потърси нов фронт на борба след срутва на изборите и тежките обвинявания към нея на съвещанието на Националния съвет в събота. Повод за това стана изявление на премиера в оставка Бойко Борисов по-рано през днешния ден, в което той напомни, че още преди време е предупреждавал от парламентарната естрада за вредата от Нинова.

Изказването му обаче беше разтълкувано в таен дих от ръководителя на Българска социалистическа партия и по-късно тя написа във Facebook:

" Чухте ли Борисов? От дума на дума, си дойдохме на думата. Той проговори за задкулисието, което самичък сътвори. Какви ли разкрития ще направи още? Миналата седмица стартира поименно да изрежда хора от всички партии, на които е помагал. Интересно против какво. А през днешния ден призна, че разговарял със Сергей Станишев да ме махне. Представяте ли си: водачът на ръководещата партия споделя на водача на опозицията да в профил неуместните му хора. Видя се, че съм била права за подводниците му в Българска социалистическа партия и задачата на вътрешната съпротива. "



Обвиненията на Корнелия Нинова накараха Сергей Станишев да отговори. Отново във Facebook той назова постовете в обществената мрежа " опит за политическо шоу ", напомни, че молбата към него да махне Нинова е изречена " подмолно " - от парламентарната естрада и продължи със сериозната част - въпросът " Защо жертва Радев в услуга на Борисов и Движение за права и свободи? ", засягайки и още ред други проблеми в Българска социалистическа партия.



" Партийната преданост не ми позволяваше до този миг да разясня резултатите на Българска социалистическа партия. Очаквах Националният съвет да даде явен знак, че е схванал посланието на гласоподавателите на тези избори. Това не се случи. " Продължаваме напред! "

Днес стана явно, че разгромът на левицата на парламентарните избори ще бъде оправдаван посредством груби неистини и операции. Чрез фейсбук постове на партийния водач. Левият опит за политическо шоу.

Според Нинова, Борисов " ме е молел да я махна ". Задкулисно - от парламентарната естрада. Е, не го послушах и през днешния ден тя е ръководител на Българска социалистическа партия. И я апелирам да отговори на няколко въпроса, които вълнуват хората в партията.

Защо жертва Радев в услуга на Борисов и Движение за права и свободи? А Българска социалистическа партия трябваше да заплати тази скъпа цена на изборите?

Какво постанова превръщането на Българска социалистическа партия от огромна, демократична и комплицирана партия в междинна, опростена, лидерска групировка?

Как като единствена съпротива губиш следващите избори и отблъскваш половин милион гласоподаватели?

" Късно е, сътрудници, за китка! " Цитат от през днешния ден, от брифинга на управлението на " Позитано " 20, с който Нинова атакува партиите на митинга. След всички опити на същото управление да се покаже като участник в митингите. Откривате ли политическа логичност? Аз към този момент не откривам даже здрав разсъдък.Това е от фейсбука на Нинова -Борисов признава, че е координирал със Станишев махането ми

Чухте ли Борисов? От дума на дума, си дойдохме на думата. Той проговори за задкулисието, което самичък сътвори. Какви ли разкрития ще направи още?

Миналата седмица стартира поименно да изрежда хора от всички партии, на които е помагал. Интересно против какво. А през днешния ден призна, че разговарял със Сергей Станишев да ме махне.

Представяте ли си: водачът на ръководещата партия споделя на водача на опозицията да в профил неуместните му хора. Видя се, че съм била права за подводниците му в Българска социалистическа партия и задачата на вътрешната съпротива. "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР