Председателят на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Председателят на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

Борисов отива в Атина за среща с ЕНП


Председателят на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще вземе присъединяване в среща на общо 20 държавни и държавни ръководители, водачи на опозицията, както и водачите на институциите на Европейски Съюз от Европейската национална партия (ЕНП). Форумът ще се организира на 2 и 3 декември в гръцката столица Атина, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия.

Срещата ще бъде управлявана от президента на ЕНП Манфред Вебер  Манфред Вебер Манфред Вебер – немски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 година в баварското населено място. В рамките на форума водачите на ЕНП ще имат опция да обсъдят значимите политически въпроси в навечерието на редица национални избори през 2023 година и на изборите за Европейски парламент през 2024 година Сред останалите тематики на срещата на ЕНП са бъдещето на икономическото ръководство и защитата и сигурността на Европа.

Двудневна среща на водачите от Европейската национална партия (ЕНП) с присъединяване на ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е стартира през днешния ден в Атина. Очаква се на нея да бъде разисквана тактиката за значимите политически и изборни борби, които предстоят през 2023 и 2024 година, написа организация АНА-МПА, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР