Председателят на Българския фармацевтичен съюз проф. Асена Сербезова е уверена,

...
Председателят на Българския фармацевтичен съюз проф. Асена Сербезова е уверена,
Коментари Харесай

Протестиращите пред Съдебната палата събират подписи за оставката на Гешев

Председателят на Българския фармацевтичен съюз проф. Асена Сербезова е уверена, че оставката на основния прокурор сигурно ще се случи.

„ Много хора го желаят. Всеки един тук е пристигнал със своята истина, бил е пострадал от бухалки или е бил разпънат чадър над някой. Смятам, че всеки един от нас желае един по-добър свят, една добра правоохранителна и правораздавателна система, която е обективна и идентична към всички “, съобщи тя пред БГНЕС. Сербезова даде образец със себе си, че е била упрекната за дадени две изявленията, а различен, който всички знаем какво прави, безпряпятствено се разхожда по улиците с една тънка усмивка.

Според нея оставката на Гешев се бави, тъй като обществото ни доста дълго е мълчало и е бездействало, само че към този момент събуждането е реалност и точно то я кара да идва на митинга. Сербезова разяснява още, че не би трябвало да унищожаваме правосъдната си система, а да вземем единствено най-хубавото от нея и да я надградим.

Окупацията на входовете на Съдебната палата, която през днешния ден не разреши на Иван Гешев да влезе на работното си място, продължава и на следващия ден. В четвъртък протестиращите ще отидат и до Висшия правосъден съвет, след което още веднъж ще се върнат пред палатата, където ще останат в палатковия лагер.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР