Председателят на българската партия ДПС Мустафа Карадайъ се срещна с

...
Председателят на българската партия ДПС Мустафа Карадайъ се срещна с
Коментари Харесай

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ се срещна с Ердоган в Турция

Председателят на българската партия Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ се срещна с турския президент Реджеп Тайип Ердоган . Това заяви пресслужбата на президента на Турция в понеделник вечерта.

Закритата за публицисти намира се провела в президентския замък в столицата Анкара На срещата е участвал и министърът на външните работи Мевлют Чавушоглу. В формалното известие не се показва какви са били тематиките на диалога сред двамата.

Според репортери в Анкара показват, че главната тематика са били предварителните парламентарни избори у нас.

В края на 2020 година, турският президент за пръв път насочи одобрение към националната конференция на Движение за права и свободи. Във тогава Ердоган пожела триумф на Движението и назова тогавашния министър председател Бойко Борисов “моя безценен другар ”. Това се случи няколко месеца преди постоянните парламентарни избори на 4 април.

Това не е първият път, в който Ердоган се срещна с Карадайъ в Турция. Такава среща беше извършена и през, месец преди предварителните избори на 11 юли.

Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 година до 2004 година излъчва излъчвания на български език. От началото на 2019 година Свободна Европа е възобновена като цифрова платформа за даване на мултимедийно наличие на български език.
Фейсбук конгрес Най-ново видео  Как да си намеря жилище. Епизод 3: Наръчник за украинците в България  please wait

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР