Председателят на Апелативната комисия към БФС Валери Апостолов обясни защо

...
Председателят на Апелативната комисия към БФС Валери Апостолов обясни защо
Коментари Харесай

Председателят на АК към БФС разкри защо е намалено наказанието на Левски

Председателят на Апелативната комисия към БФС Валери Апостолов изясни за какво e намалено наказването на Левски. 

" Официален документ, доказващ степен на отчасти засягане или пострадване, не е бил показан пред Апелативната комисия. Дисциплинарната комисия всъщност все още на гледането е взело вярно решение при наличните доказателства. Ние желаеме спомагателни доказателства и всевъзможни други показания ", изясни ръководителят на Апелативната комисия Валери Апостолов.

" При установяването на незначителни пострадвания, които не могат и да бъдат потвърдени... лекарят, който е бил на срещата, е предложил обзор на физиотерапевта, само че той е бил отхвърлен. Той е отказал всевъзможен обзор. Дори не е посочил място на пострадване. Искам ясно да различите, че ДК и АК работят на правилото на съдилищата. Всички тимове до май месец имат право да прегледат правила. Последствията би трябвало да бъдат открити образно. Когато няма по какъв начин да ги потвърдят, става дума против дума ", продължи Апостолов.

" За хвърлените предмети и бомбите има наказания. АК удостовери в огромна част решенията на ДК. Доказателствата би трябвало да бъдат безспорни. Как може нито едно видео да не потвърди пострадвания? На тази фотография не може да се познае какво има на този крайник. Да, има хвърлен предмет и пиротехнически средства, за които има наказания.

Физиотерапевтът сподели, че това не е обикновено и не би трябвало да има такива прояви. Ако прочетем отчета за произшествия, ще видите, че на няколко места е казано, че са хвърлени голям брой предмети от бранш " А ". Именно поради това АК затваря бранш " А " ", добави ръководителят на Апелативната комисия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР