Председателят на АБВ Румен Петков призова сагата с Капитан Андреево“

...
Председателят на АБВ Румен Петков призова сагата с Капитан Андреево“
Коментари Харесай

Румен Петков призова сагата с „Капитан Андреево“ да получи ясни отговори 

Председателят на АБВ Румен Петков прикани сагата с „ Капитан Андреево “ да получи ясни отговори и поздрави служебния министър на земеделието за късата и точна оценка – „..на „ Капитан Андреево “ имаше доста PR и малко държава… “. Пред медиите в Бургас Петков разяснява, че след този PR, безумията на страната не престават и през днешния ден – с защитата (от НСО), която плащамена някогашния зам.-министър на земеделието Иван Христановда лъже от екраните, че някой му предложил в продължение на година 500 000 лв. подкуп на месец.

„ И министър Бойко Рашков не арестува този някой. Възможните пояснения са две –

• рушвета го е взел Бойко Рашков, с цел да не арестува този, който е предложил рушвета;

• Иван Христанов лъже; “.

Румен Петков изрази убеденост, че Бойко Рашков не е взел рушвета. Прокуратурата обаче би трябвало да се намеси, тъй като такива спекулации злепоставят страната и институциите в очите и на българите и на сътрудниците ни от Европейски Съюз, сподели още той.

Председателят на АБВ още веднъж акцентира, че за беззаконията, осъществени от шефа на БАБХ Христо Даскалов и които Върховният съд анулира, ще плащаме всички ние. Даскалов обаче би трябвало да понесе лична отговорност. Той изрази съмнение, че и Христо Даскалов, и Иван Христанов ще бъдат показани в листите за вота на 2 октомври.

„ Много е значимо служебното държавно управление да не се държи като част от предизборния щаб на безделници и измамници. Много е значимо прокуратурата да си свърши работата, другояче става съизвършител. И който изиска оставката на Гешев за безучастие по този случай, ще бъде изцяло прав “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР