Председателят на АБВ Румен Петков отиде на крака при руската

...
Председателят на АБВ Румен Петков отиде на крака при руската
Коментари Харесай

Румен Петков на крака при Митрофанова, моли я да пази руското училище -

Председателят на АБВ Румен Петков отиде на крайници при съветската посланичка Елеонора Митрофанова, с цел да я моли да резервира съветското учебно заведение в София.

Според прессъобщение на партията, чиито водачи интензивно бранеха в акции съветското посолство през последните седмици, водачът ѝ предал " настоятелна молба от името на доста родители и възпитаници, заради извънредно положителното обучение, което дава на българските деца ".

" В създалата се обстановка - пишат от пресцентъра, евентуално имайки поради гоненето на съветски дипломати и чиновници - след дейностите на българските управляващи учителският състав е редуциран до най-малко, което прави невероятно запазването на учебното заведение във типа, в който е, осведоми посланикът. "

Така косвено създателят на известието удостоверява информация в съветски конгреси, че мнозина от експулсираните от България са учители от учебното заведение към посолството на Руската федерация в София.

От своя страна съветската посланичка - която си разрешава да изразяваща пренебрежение към България и която произлиза от полуфашистка партия на починалия Жириновски - взела драговолно казуса с учебното заведение и уверила Румен Петков, че " при смяна в ситуацията и връзките сред нашите страни това ще бъде измежду първите въпроси, които ще намерят удобно решение ".

Петков лобирал и за договаряния с " Газпром износ ", които едностранно нарушиха контракта си с България на съображение невключена в контракта ни уговорка за заплащане в съветска валута. В неговите очи съветската компания подсигурила газовата сигурност на българската страна.

Той се загрижил и за туристопотока и по какъв начин туристите от страната, почнала войната против Украйна на 24 февруари, щели да бъдат обгрижени без консулските си служби у нас.

Прессъобщението на АБВ приключва с изречението:

" Румен Петков и Н. Пр. Елеонора Митрофанова се разделиха с положителни усеща и с обещанието, че ще бъдат предадени сърдечни поздрави на околните другари на България, които по един извънредно неточен метод бяха изгонени от страната ни ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР