Председателят на 48 Народно събрание Вежди Рашидов реши да раздаде

...
Председателят на 48 Народно събрание Вежди Рашидов реши да раздаде
Коментари Харесай

Вежди Рашидов изпрати 48 Народно събрание с плакат и автограф

Председателят на 48 Народно заседание Вежди Рашидов реши да раздаде ексцентрични дарове на депутатите в последния им работен ден.

Всеки от тях е получил по един афиш с портретни фотоси на всеки от 240-те народни представители, като управлението на Народното събрание е с по-големи облици.

Рашидов е допълнил фотографския сувенир и със своя персонален подпис. Идеята му очевидно е заимствана от традицията, която се стартира от първото Учредително заседание след Освобождението, управлявано от екзарх Антим I.

За разлика от историческата му значителност, обвързвана с приемането на първата конституция - 48 Народно заседание надали ще се запомни с нещо по-различно от неспособността си да образува постоянен кабинет, за следващ път.

" Това Народно заседание приключва по непредвиден метод - спомен, сходен на фотосите, с които приключват децата в детската градина. Идеята е на създателя измежду нас - господин Вежди Рашидов. Възобновяване на традиция, забравена от години, с цел да може да имаме господин Рашидов на фотография в центъра на плаката. Ако пък сме съществени - нямаме потребност от плакати, имаме потребност от постоянен, работещ парламент и държавно управление ", разяснява депутатът от Демократична България Елисавета Белобрадова.

По изключение - през днешния ден всички зам.-председатели на събранието се качиха дружно на трибуната за последното съвещание.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР