Председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски подава сигнал до

...
Председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски подава сигнал до
Коментари Харесай

Пеевски прати сигнал до ДАНС и МВР зарадидопускането в България на екип на забранената в ЕС телевизия "Русия 1"

Председателя на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски подава сигнал до министъра на вътрешните работи и ръководителя на ДАНС за неотложно определяне на това по какъв начин на територията на България е позволен да работи екип на неразрешената в Европейски Съюз телевизия " Русия 1 ", оповестиха от партийния пресцентър.
 
" Приемам като провокация към правовия ред и зачитането на европейските полезности и глобите против Русия, опцията екип на медия, неразрешена за лъчение на територията на Европейски Съюз, рупор на съветската военна машина, да излъчва от центъра на София ", показва Пеевски в сигнала.
 

" Изразявам остро отвращение от този акт, като упорствам управлението на Министерство на вътрешните работи и ДАНС неотложно да извършат незабавна инспекция за определяне на събитията и обстоятелствата по този случай ", акцентира още той.
 
И припомня, че Русия разгласи България за неприятелска страна, а преди два месеца Москва изгони кореспондента на БНР.
 
" Очаквам управлението на държавна организация " Национална сигурност " да извърши инспекция във връзка със своите пълномощия и да извърши своите отговорности, като с дейностите си отбрани националната сигурност на страната и евроатлантическата й принадлежност ", упорства Пеевски.
 
 Делян Пеевски Делян Пеевски Източник: Българска телеграфна агенция
По думите му проявата на незадоволителна интензивност при сходни провокации е неприятен сигнал към нашите евроатлантически сътрудници, както и слага под риск от въздействието на хибридните офанзиви публичния ред и заплашва сигурността и суверенитета на България.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР