Председателският съвет трябваше да бъде запознат с този въпрос. Аз

...
Председателският съвет трябваше да бъде запознат с този въпрос. Аз
Коментари Харесай

Ива Митева: Да внимаваме народът да не ни изгони с камъни и да не ни изхвърли през прозорците

Председателският съвет трябваше да бъде осведомен с този въпрос. Аз самата, до момента в който бях ръководител на Народното събрание, неведнъж желаех и занимавах сътрудниците с всичко, което постъпваше в Народното събрание. Дори смятах, че е редно и харченето на бюджета и всеки един подписан контракт да бъде докладван, тъй като постоянно нещо може да излезе. Колкото повече хора знаят, по-добре. Така разяснява поставяването на металните решетки на вратите на Народното събрание депутатът от ИТН Ива Митева в Народното събрание.

Митева разяснява, че не е осведомена с никакъв акт за поставените порти и не е осведомена дали може да бъде обжалван.

Предварителното мнение на Министерство на културата е, че няма спънка да бъдат сложени металните решетки. Трябва да се види има ли в действителност такива диалози и да се реши по какъв начин се работи. Убедена съм, че основният секретар си е приключил работата както би трябвало и се надявам това да е било докладвано на ръководителя на Народното събрание. И той би трябвало да изисква докладна и да върне лентата и да ревизира цялата фактология. Но да се крие ръководителят на Народното събрание зад администрацията не е редно. Дошли сме с някаква отговорност и би трябвало да си носим отговорността. Когато сгрешим, би трябвало да си признаем. Не е драма човек да има мощ да си признае грешката, уточни още Митева.

Не би трябвало да има загради сред нас и хората. Трябва доста да внимаваме да не ни изгонят с камъни. Да не пристигна времето, когато ще ни изхвърлят през прозорците. Затова би трябвало да сме рационални, добави още тя.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР