Председателката на партията на Валери Симеонов - НФСБ, в Костинброд

...
Председателката на партията на Валери Симеонов - НФСБ, в Костинброд
Коментари Харесай

Председателката на НФСБ в Костинброд участвала в разбитата банда каналджии

Председателката на партията на Валери Симеонов - НФСБ, в Костинброд е измежду задържаните в неделя на автомагистрала „ Тракия” за трафик на мигранти.

Това е бизнесдамата Анелия Велева, която през 2014 година се кандидатира за народен представител, а година по-късно беше кандидат-кмет на Костинброд, само че получи малко над 2%. Информацията в някои медии, че една от арестуваните, посочена от полицията като - Анелия В., на 30 година от Костинброд, беше доказана от пресцентъра на НФСБ след гледище от медиите.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че в региона на 132-рия километър на „ Тракия “, в посока към София, служители на реда първо спрели три автомобила - „ Ауди А8 “, „ Ауди А3 “ и „ Мерцедес “, а по-късно и „ Пежо “. В тях имало общо деветима български жители и петима чужденци - сирийски и иракски генезис, които трябвало да бъдат превозени до София. Мигрантите били превозени с първите две коли, като водещият бил оборудван със светлинна и звукова сигнализация.

На шестима от арестуваните – четирима мъже и две дами, за една от които - на 37 година от Хасково, има данни, че е с водеща роля в схемата, са повдигнати обвинявания за противозаконен трафик на чужденци. Наложени са им ограничения „ задържане за 72 часа “. От Министерство на вътрешните работи прецизираха, че работят от към два месеца за разкриването на канала за противозаконен трафик. Неофициално стана ясно, че в групата има някогашни служители на реда.

"По мотив на изнесени в медиите изказвания за задържането на Анелия Велева, управлението на Политическа партия „ Национален фронт за избавление на България “ декларира: --- Велева е била определена за ръководител на НФСБ в Костинброд от членовете на локалната партийна конструкция. НФСБ осъжда остро каквото и да е присъединяване в престъпното закононарушение трафик на хора ". От патриотичната партия напомнят, че тъкмо те са внесли през 2015 година предложенията за смяна в закона, с които фрапантно бяха увеличени глобите за трафиканти на хора. "След привършване на работата на проверяващите органи и определяне на обстоятелствата по отношение на съпричастността на Анелия Велева към сходно действие, управлението на политическата мощ ще излезе със свое мнение ", се споделя още в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР