Председателката на Народното събрание Ива Митева живее разделена с мъжа

...
Председателката на Народното събрание Ива Митева живее разделена с мъжа
Коментари Харесай

Мъжът на Ива Митева я зарязал заради сладък пост в Брюксел

Председателката на Народното събрание Ива Митева живее разграничена с мъжа си Георги Рупчев. 

Според информация от уеб страницата на Министерство на външните работи юристът, от който шефката на Народното събрание има една щерка, обитава в Брюксел, където е на сладостен пост. През 1988 година Георги Рупчев стартира професионалния си път Министерство на правораздаването. Там минава всички стъпала на ведомството - от специалист до шеф.

През 2020 година правосъдният министър от ГЕРБ Данаил Кирилов го изпраща в Брюксел като непрекъснат представител на България в Комисията по правораздаване и вътрешен ред . В белгийската столица мъжът на Митев е назначен за пълномощен министър по наказателно правните въпроси, Европейска правосъдна мрежа по наказателни каузи, правосъдни промени и господство на закона. Позицията на Рупчев  спада към дипломатическите  и за нея възнаграждението по никакъв начин не е непретенциозно.

Доказателство, че двамата с Ива не прекарват доста време дружно е фактът, че по публични събития Митева се появява или сама, или в  компанията на щерка им Мила, написа „ Ретро “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР