Председателката на Народното събрание е била закаран за лечение в

...
Председателката на Народното събрание е била закаран за лечение в
Коментари Харесай

Горещи новини за Цвета Караянчева след катастрофата. Тя е

Председателката на Народното събрание е била закаран за лекуване в Правителствена болница. Това разкриха източници на Блиц.

Тя е била превозена до там с медицински хеликоптер след злополуката край Хитрино. 

По първични данни на основен път Шумен –Силистра, на към 150 м след разклона за село Върбак, 31 – годишната лидерка на лек автомобил „ Ауди А 4 “, на ляв завой навлязла в опесъчен сектор, изгубила надзор над колата и се блъснала в насрещно движещ се лек автомобил. За обзор в болница са превозени трима души.

Водачите са тествани за алкохол, пробите са негативни. Работата по изясняване на аргументите за пътния случай продължава. За да избегне челния конфликт, водачът от първата кола в кортежа, в която е била Караянчева, е направил маневра, с която е завъртял автомобила по този начин, че ударът да бъде непряк.

Самата Караянчева разгласява пост на стената си във Facebook, където описа какво тъкмо се случва:

" Здравейте, другари. Пиша тук, защото нямам опция да отговоря на всички позвънявания - да, претърпях пътен случай. Добре съм и ви благодаря за загрижеността. Имам счупена раменна става. Изказвам своите благодарности на екипа в болничното заведение в Шумен. Доколкото съм осведомена и останалите участници в злополуката са добре. "

От здравното заведение разкриха, че все още Караянчева е в положително положение, на място се е събрал екип от лекари, който да разиска най-хубавите разновидности за лекуване. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР