Председателката на групата общински съветници от ГЕРБ в Столичния общински

...
Председателката на групата общински съветници от ГЕРБ в Столичния общински
Коментари Харесай

Малина Едрева: ДБ не подкрепиха създаване на 33 нови групи в софийските детски градини

Председателката на групата общински съветници от ГЕРБ в Столичния общински съвет (СОС) изрази във Facebook своята позиция за какво не е подкрепено решение за основаване на нови групи в в някои столични региони.
Ето какво написа тя:
 Малина Едрева: Отговорите за метрото би трябвало да са експертни, а не политически Малина Едрева: Отговорите за метрото би трябвало да са експертни, а не политически
„ Както в последната година наблюдавахме ненадейно развитата експертиза на доста хора в областта на вирусологията, имунологията и би...
33 нови групи в детски градини в регионите Витоша, Изгрев и Красно село. Това НЕ поддържаха част от съветниците от " Демократична България ". Г-н Веселин Калановски уточни като причина неналичието на време да прочете отчетите на районните кметове, един от които е от неговата партия. На днешното съвещание на комисията по обучение, просвета, просвета и културно разнообразие господин Калановски изигра спектакъла си „ Как персоналното улеснение е по-важно от работата в полза на хиляди столичани “. Той отхвърли да гласоподава, както постъпи и съпартиецът му Михаил Паргов. Това в действителност бе следващата част от представлението на общинския консултант от Демократична България. С мотив – „ не съм склонен с резултатите в две от направленията “ господин Калановски не поддържа и Столична стратегия „ Култура “ за 2021 година, която е главен механизъм за финансова поддръжка на създателите в града ни.

В работата ни като общински съветници няма по-важна отговорност от тази пред обществото, а правилата са водещи при взимане на решения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР