Председателката на Европейския парламент Роберта МецолаРоберта Мецола е роден на

...
Председателката на Европейския парламент Роберта МецолаРоберта Мецола е роден на
Коментари Харесай

Роберта Мецола на изненадваща визита в Киев

Председателката на Европейския парламент Роберта Мецола  Роберта Мецола Роберта Мецола е роден на 18 януари 1979 година, в Сейнт Джулианс, Малта. Тя е третата жена дойде на изненадващо посещаване в Киев, заяви ръководителят на Върховната Рада Руслан Стефанчук в обществената мрежа „ Facebook “, представен от Укринформ и БТА. 

" Всеки ден страната ни потвърждава своята обвързаност към идеалите и полезностите на демокрацията. Идеали и полезности, за които се бори смелият, смел и неумирим украински народ! За правото да бъдем свободни! За своята самостоятелност и суверенитет ", написа Стефанчук. " И в този значим ден се веселя да поздравявам ръководителя на Европейския парламент Роберта Мецола  Роберта Мецола Роберта Мецола е роден на 18 януари 1979 година, в Сейнт Джулианс, Малта. Тя е третата жена в Киев ", добави той.

Според Стефанчук Европейският парламент безспорно е в челните редици на поддръжката за Украйна и е първата институция на Европейски Съюз, която се е застъпила за даването на Украйна на статут на претендент за участие.

" Европейският парламент постоянно е имал мощен глас, когато е ставало дума за основаването на интернационална коалиция в поддръжка на нашата битка за независимост и европейски полезности, когато е ставало дума за доставката на оръжия за Украйна и за усилване на санкционния напън против Русия. И Украйна постоянно ще прави оценка това ", написа още Стефанчук.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР