Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и италианската

...
Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и италианската
Коментари Харесай

Фон дер Лайен и Мелони гледаха Борис Годунов в Ла Скала

Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и италианската премиерка Джорджа Мелони участваха на премиерата на операта " Борис Годунов " от Мусоргски в миланската " Ла Скала ".
Джорджа Мелони дойде първа в Ла Скала: За първи съм тук. Сигурна съм, че ще бъде прелестно ново прекарване. Любопитна съм.


Малко след министър ръководителя на Италия дойде и председателката на Европейски Съюз Урсула фон дер Лайен, посрещната от президента на провинция Ломбардия Атилио Фонтана и кметът на Милано Джузепе Сала: „ На кралската сцена – разяснява кметът на Милано – ще има две от седемте най-влиятелни дами в света. Не мисля, че ще приказваме за политика, най-малко се надявам да е по този начин "  (препратка към класацията на Forbes).

" Велика вечер и прелестен ден за Милано "  - сподели ръководителя на Сената Иняцио Ла Руса.
Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен съобщи: " Не би трябвало да разрешаваме на Путин да унищожи тази фантастична страна (Русия) и по тази причина нямам самообладание да видя тази опера “.

Сред гостите беше и Президентът Серджо Матарела.
По -рано през днешния ден деятели от придвижването " Последно потомство " заляха със синя багра входа на театъра.
Идеята за тази опера се зароди преди три години, много преди войната. След съветската инвазия през февруари се появиха подозрения, само че Ла Скала резервира програмата си, макар митингите на украинския консул в Милано Андрий Картиш.
На опасенията на дипломата, че това ще се трансформира в пропагандна акция в интерес на Владимир Путин, шефът на театъра Доминик Майер отговори, пристигайки в театъра: „ Не е имало доста несъгласия с изключение на тези на украински консул. Представяме ви шедьовър на историята на изкуството. Това не значи, че е утвърждение на съветската политика. Това са разнообразни неща. "
В основните функции са съветските актьори Илдар Абдразаков, Анна Денисова, Алексей Марков и други
 
Превод: Владислав Наков
 
 
 
07 Дек 20224207 Дек 20221707 Дек 202233007 Дек 202224207 Дек 2022122307 Дек 202259КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Дек 2022110019 Ное 2022123305 Дек 202285424 Sep 20223236
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР