Председателката на БСП Корнелия Нинова е разпратила писмо до депутати

...
Председателката на БСП Корнелия Нинова е разпратила писмо до депутати
Коментари Харесай

Нинова наредила с писмо до местните структури на БСП да се търсят сигнали срещу кабинета на Борисов


Председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е разпратила писмо до депутати и водачи на партията по места, с което ги е задължила да се срещат с браншови и неправителствени организации и да събират сигнали против държавното управление, заяви в. „ 24 часа “, като се базира на собствен източник.

Преди време лидерката и обществено разгласи, че ще събира обстоятелства и данни за злоупотреби, далавери или корупция на ръководещите по места.

Целта на Българска социалистическа партия е по този начин да си обезпечи тематики, по които да нападна ръководещите по места за локалните избори наесен.

На “Позитано” 20 броят и лобистките закони, признати при ръководството на третия кабинет “Борисов”. Нинова се закани до дни да разгласи листата, откакто гръмна „ Апартаментгейт “.

Соцлидерката е пратила лидерката на евролистата на Българска социалистическа партия Елена Йончева да внесе питания в министерството на енергетиката за концесията за рандеман на въглища в Пернишкия басейн. През уикенда Нинова и Йончева пък бяха в с. Дивотиново, където локалните се бунтуват против мината, тъй като им унищожавала земеделските земи.

Социалистите чакат и позволение от пътната организация да вземат проби от 46 съответни сектора по автомагистралите и да ги дадат за проучване в самостоятелна
интернационална лаборатория. Според Нинова по този начин те щели да съумеят да потвърдят, че
автомагистралите са строени некачествено. Българска социалистическа партия даже са декларирали подготвеност партията да
заплати за проучването.

https://www.24chasa.bg/novini/article/7377477

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР