Председателката на автономното правителство на област Мадрид в Испания Кристина

...
Председателката на автономното правителство на област Мадрид в Испания Кристина
Коментари Харесай

Премиерката на Мадрид хвърли оставка, откраднала 2 антивъзрастови крема

Председателката на самостоятелното държавно управление на област Мадрид в Испания Кристина Сифуентес разгласи решението си да подаде оставка, написа Okdiario. Тя заемала поста от 2015 година насам.
 

Причина за това стана скандал, който се развихри откакто упоменатото испанско издание я упрекна в опит да открадне два антивъзрастови крема от магазин през 2011 година Било оповестено и видео, на което се вижда по какъв начин охранител я води в настрана помещение и вади от чантата й два флакона на обща стойност 40 евро.

Кристина Сифуентес: " Аз приказвах тези дни с моя екип и първо смятах да разглася това на 2 май, само че се наложи да го направя по-рано: оповестявам, че депозирам оставка от длъжността ръководител на самостоятелната област Мадрид. "

Испанският министър председател Мариано Рахой утвърди решението й. По негово мнение, Кристина " направи това, което е била длъжна да стори " в създалата се обстановка.
Това не е първото обвиняване към политичката. Наскоро в испанските медии изтече информация за това, че е получила магистърската си степен в университета с машинация.

Превод: Блиц

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР