Председателите на парламентарните групи на двете управляващи формации ГЕРБ и

...
Председателите на парламентарните групи на двете управляващи формации ГЕРБ и
Коментари Харесай

Цветан Цветанов и Волен Сидеров на различни позиции за българската реакция по случая Скрипал

Председателите на парламентарните групи на двете ръководещи обединения ГЕРБ и Обединени патриоти имат разлики по какъв начин би трябвало да реагира страната по случая „ Скрипал “. Цветан Цветанов настоя България да се солидаризира с позицията на множеството европейски страни, които към този момент са експулсирали съветски дипломати:
" Както има единна позиция за продължение глобите против Русия, по този начин по същия метод са солидарни всички страни от Европейския съюз към позицията на Англия. Уважавам всяко друго мнение и аз не мога да се дразня на Волен Сидеров, тъй като това е заявено през всичките години, в които той взе участие в политиката. Всяка една от партиите може да показва своето мнение, което не кореспондира с съдружния ни ангажимент ".От своя страна, Волен Сидеров още веднъж бе безапелационен, че упорства още през днешния ден да свика Коалиционен съвет, с цел да се излъчи обща позиция:

" България би трябвало да има уравновесена политика. Тоест да не се вършат внезапни ходове, да не се експулсират дипломати и да се престане с тези приказки за взаимност, все едно става дума за някакъв естествен прелом. Имаме един неуточнен случай, имаме липса на доказателства за присъединяване на Русия ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР