Председателите на ГЕРБ - Бойко Борисов, на ДПС - Мустафа

...
Председателите на ГЕРБ - Бойко Борисов, на ДПС - Мустафа
Коментари Харесай

Борисов към Нинова: БСП много се промени, няма пречка за експертно правителство

Председателите на ГЕРБ - Бойко Борисов, на Движение за права и свободи - Мустафа Карадайъ, на " Български напредък " - Стефан Янев, се отзоваха на поканата на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за среща в лидерски формат по отношение на третия и финален опит за сформиране на постоянно държавно управление в границите на 48-ото Народно заседание.

Срещата се организира в зала " Изток " на Народно заседание и е открита за медиите. Преди това пред публицисти в Народното събрание Борисов дефинира тази среща като опит да се върне естествения звук.

От " Продължаваме Промяната ", " Възраждане " и " Демократична България ", както оповестиха през вчерашния ден, не пристигнаха на лидерската среща.

" Всички сме наясно че страната се намира в политическа рецесия. Желанието ни е да приказваме по какъв начин, преодолявайки политическата рецесия, можем да помогнем за решаването и на другите рецесии ", сподели при започване на срещата Нинова.

" Нашият конгрес ни е задължил да не одобряваме коалиция с Българска социалистическа партия. Сега няма по какъв начин да ви подкрепим. Но ще беседвам с сътрудниците, тъй като Българска социалистическа партия доста се промени и сходна възбрана не би трябвало да бъде спирачка за някакво техническо експертно държавно управление. ", сподели Борисов

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР