Председателите на долната и горната камара на аржентинския парламент подписаха

...
Председателите на долната и горната камара на аржентинския парламент подписаха
Коментари Харесай

Аржентинските депутати замразиха заплатите си заради кризата

Председателите на долната и горната камара на аржентинския парламент подписаха през вчерашния ден решение за заледяване на заплатите на законодателите за половин година поради икономическата рецесия в Аржентина. Това заяви ръководителят на Камарата на депутатите Серхио Маса, представен от ТАСС.
Диего Марадона прекара Коледа с президента на Аржентина (ВИДЕО) Легендарният футболист получи дребен вид на международната купа
„ Извънредното състояние (в икономическата сфера) изисква дейности от всички браншове. Затова взехме решение да замразим за 180 дни заплатите и командировъчните на законодателите и чиновниците на Камарата на депутатите и Сената ", написа той в профила си в „ Туитър”. Към известието си Маса прикачи и фотография на подписаното решение.

Аржентина от няколко години не може да възвърне темповете на напредък на стопанската система си и се подрежда измежду страните с най-високата инфлация. На 10 декември като президент встъпи в служба левоцентристът Алберто Фернандес.
Гигантска пясъчна стихия опустоши град в Аржентина (ВИДЕО) Феноменът се дължи напразно фьон, именуван от локалните Сонда
Миналата неделя Народното събрание одобри законопроект за изключително състояние в икономическата сфера, който планува да бъдат въведени редица ограничения, измежду които да бъдат замразени таксите за комуналните услуги, да бъде въведен 30-процентен налог върху покупката на непозната валута за частни лица, както и да бъдат нараснали митата върху износа.
По материал на БТА
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР