Председател на Съвета на директорите на ВМЗ ЕАД Сопот Атанас

...
Председател на Съвета на директорите на ВМЗ ЕАД Сопот Атанас
Коментари Харесай

ВМЗ Сопот започва да работи с Египет

Председател на Съвета на шефовете на ВМЗ ЕАД Сопот Атанас Богданов и изпълнителният шеф на държавното сдружение доктор инж. Иван Гецов бяха на публично посещаване в Арабска република Египет на 4 октомври, където се срещнаха с министъра на военното произвеждане Мохамед ал-Асар и неговия екип.

ВМЗ срещна домакините със своите индустриални благоприятни условия и продуктовата гама. Обсъдени бяха разнообразни форми на съдействие сред българската оръжейница и военните фабрики към египетското Министерство на защитата.

По време на срещата и полемиките върху необятен кръг въпроси стана ясно, че има действителни благоприятни условия за взаимно съдействие.

Двете страни се споразумяха да обменят визити на механически делегации, с цел да уточнят съответни параметри и да работят за тяхното осъществяване.

„ След нашето посещаване решително мога да кажа, че през 2020 година ще нарасне неведнъж стокообменът на ВМЗ с разнообразни индустриални звена и организации в Египет.

Поставихме началото на напълно ново равнище на взаимоотношения, учредено на доверие, правилно партньорство и действителни резултати. “, разяснява доктор инж. Иван Гецов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР