Председател на националния предизборен щаб на БСП ще е организационния

...
Председател на националния предизборен щаб на БСП ще е организационния
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов оглави предизборния щаб на БСП

Председател на националния избирателен щаб на Българска социалистическа партия ще е организационния зам. - ръководител Борислав Гуцанов. Българска социалистическа партия остава в коалиция с " Екогласност " и Съюза н атракийските сдружения на Красимир Премянов, реши Националният съвет на Българска социалистическа партия. С уточняването на формулата пленумът одобри и критериите и процедурите за издигане на претенденти за народни представители от Българска социалистическа партия.

Предстои привикване на общинските и районните конференции на социалистите за издигане и предложение на претенденти. Председателят Корнелия Нинова получи мандат да подписва съдружни съглашения. Пленумът на " Позитано " 20 стартира с близо час забавяне поради проблеми с кворума.

Засега тримата членове на Националния съвет Крум Зарков, Весела Лечева и Явор Гечев, както и останалите социалисти, приели постове от служебния кабинет, няма да получат съществени наказания като изключване от Българска социалистическа партия, само че се приготвя декларация против държанието им. Новите служебни министри не участваха на съвещанието.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР