Председател на БСП трябва да стане този, който знае как

...
Председател на БСП трябва да стане този, който знае как
Коментари Харесай

Кирил Добрев: БСП да оглави който ще убеди обществото, че след Борисов ще е по-хубаво

Председател на Българска социалистическа партия би трябвало да стане този, който знае по какъв начин да активизира партията и по какъв начин да убеди обществото, че след Бойко Борисов ще стане по-хубаво. Това разяснява зам.-председателят на партията Кирил Добрев пред Би Ти Ви, който е измежду номинираните претенденти за ръководител на левицата.

Изборът ще е на 26 април, а неотдавна се разбра, че към този момент номинираните претенденти са 21. Убедително води Корнелия Нинова с 31 номинации, следва я Кирил Добрев с 13.

Искаме да модернизираме и демократизираме партията. За мен множеството кандидатури дават по-широк набор на акцията, както и повече хрумвания. Този вид избор дава опция на нови хора да се запишат в партията. Като участник в тази акция по номинирането ще направя всичко опция да бъдем ориентирани към политиките, а не към технологията, сподели Добрев.

" Учудвам се по какъв начин два месеца престой на " Позитано " може да заличи 5 години Сорбона. Апаратната болест е по-силна дори от ковид ", добави той като не пожела да посочи по чий адрес е репликата.

" Хората желаят от нас да сменим това порочно ръководство, а не кой ще яхне коня. Какво значение има кой ще го яхне, като конят е остарял и болен. На места е сакат, а някъде дори няма кон, а единствено един кандидат-ездач. Всичките ни старания би трябвало да бъдат ориентирани в това да стегнем партията, да я подготвим програмно, организационно и кадрово, тъй като там издишаме. Това е и главната цел в тази вътрешнопартийна акция и ми е доста мъчително от това, което се случва ", сподели още Кирил Добрев.

Той съобщи, че стои зад реформирането на партията и превеждането й от такава, каквато е сега, в нова и съвременна европейска партия. Стои зад това да се организира либерален избор, а акцията да е ориентирана на открито и Българска социалистическа партия да покаже по какъв начин може да се оправим с ГЕРБ.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР