”Предприятие за аптечно оборудване” на “Ейч Ритейл Аутомейшън България” в

...
”Предприятие за аптечно оборудване” на “Ейч Ритейл Аутомейшън България” в
Коментари Харесай

Търсят се логистични площи от 100 до 500 кв. м

”Предприятие за аптечно оборудване” на “Ейч Ритейл Аутомейшън България” в Куклен взе специфичната премия в раздел “Производствени сгради” в състезанието " Сграда на годината 2021 “. Организира го Градът Медиа Груп под патронажа на Министерство на регионалното развитие, с поддръжката на промишлеността и браншови организации.

Сградата е единственият отличен план от Пловдив за предходната 2021 година. Проектира я “Архитектурно дизайнерско студио” на арх. Георги Стоянов, реализатор е “Бараж Груп”. Конструктори са инж. Борис Алексиев и инж. Тенчо Терзиев от БТ Дизайн.

През 2021-ва пазарът на индустриални площи в страната се разви в изискванията на преобладаваща неустановеност. Бизнесът е нестабилен и нови покупки не се вършат непременно. Според Симеон Митев - притежател на мрежата " БГ склад ", по-скоро се търсят обезценени собствености.

В страната има свободни пари за промишлени и логистични парцели, само че покупките не се вършат непременно. Търсят се главно обезценени собствености. Постоянното търсене се концентрира към площи от 100 до 500 кв. м. За страната съществени цени за наем са 2-3.5 евро на кв. м. На този декор наемите остават по-търсена алтернатива спрямо покупките, тъй като разрешават повече еластичност в това нестабилно време. Най-активни на пазара на индустриални парцели напоследък са производителите и дистрибуторите на фармацевтични, медицински, козметични и хранителни артикули. Желание за разширение имат също фирмите за логистични услуги и интернет магазините.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР