Предприети са всички мерки са регулиране на движението през проблемния

...
Предприети са всички мерки са регулиране на движението през проблемния
Коментари Харесай

Сапьори от Атия ще отпушат пътя Царево-Резово с контролиран взрив

Предприети са всички ограничения са контролиране на придвижването през проблематичния пътен сектор

И тази година военни от базата в Атия ще извършат следено взривяване на пясъчната коса на река Велека, с цел да се отвори третокласният път Царево-Ахтопол-Синеморец-Резово. Областният шеф проф. Мария Нейкова разпореди да се подхващат нужните дейности по навременното премахване на наносите и контролиране на придвижването, тъй че популацията на прилежащите обитаеми места и ползващите пътната инфраструктура да бъдат оптимално предпазени.

В резултат на падналите превалявания и снеготопене на р. Велека водите й заливат третокласния път 9901, който е част от Републиканската пътна мрежа. Двете села Синеморец и Резово, по сигнал на кмета на община Царево, са откъснати от общинския и регионален център.

По искане на регионалния шеф сапьорите от Военноморска база Атия ще извършат следен гърмеж през днешния ден за продупчване и уширяване на канал през пясъчната коса за оттичане на високите води на р. Велека. Предприети са всички ограничения са контролиране на придвижването през проблематичния пътен сектор.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР