Предприети са оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия и се работи по

...
Предприети са оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия и се работи по
Коментари Харесай

Продължават действията по разследването във връзка с тежкия инцидент в с. Кладница

Предприети са оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности и се работи по всички версии ”, съобщи шефът на ОДМВР – Перник старши комисар Павел Млеканов във връзка със случая със гибелта на 68-годишения швейцарски жител в село Кладница, комплекс “Делтахил ”.

Старши комисар Млеканов взе участие в взаимна конференция пред Окръжна прокуратура – Перник, на която бяха изнесени данни по случая със гибелта на непознатия жител. На нея участваха още наблюдаващият прокурор по делото Аделина Алексиева и представителят на Окръжна прокуратура – Перник Албена Стоилова. Старши комисар Млеканов добави, че все още не може да се даде  повече конкретика, тъй като е допустимо това да опорочи следствието. „ От назначените експертизи по делото ще стане ясно по какъв начин е породено пострадването и дали това точно пострадване е причина за гибелта “ означи прокурор Албена Стоилова. По думите й досега са разпитани 5-6 индивида и предстоят още голям брой дейности по следствието. Според наблюдаващият прокурор по делото Аделина Алексиева към този миг няма повдигнато обвиняване и работата продължава с цялостна мощ.

Припомняме, че на 11 август, към 20:30 часа е подаден сигнал от 56-годишна жена, че е намерила брачна половинка си умрял в къщата им в с. Кладница, комплекс „ Делтахил “. Местопроизшествието е посетено от чиновници на полицията и правосъден доктор. При първичния оглед не са открити следи от принуждение. След направена аутопсия е изяснено, че гибелта е настъпила от пострадване в региона на белия дроб.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР