Предприети са необходимите мерки, за да се осигурят редът и

...
Предприети са необходимите мерки, за да се осигурят редът и
Коментари Харесай

Засилени са мерки за сигурност на панаира във Видин

Предприети са нужните ограничения, с цел да се обезпечат редът и спокойствието в дните на Видинския панаир, чието разкриване е довечера, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Предвидени са спомагателни сили от чиновници да дирекция „ Жандармерия “, които ще бъдат командировани във Видин. Ще бъде засилено полицейското наличие в региона на панаира, сподели комисар Петър Петров, шеф на отдел „ Охранителна полиция “:
По думите му е изменено работното време на чиновници от бранш „ Пътна полиция ", които контролират уличното придвижване и обезпечават сигурността.
В дните на панаира ще бъде въведена краткотрайна организацията на придвижване. Улиците „ Баба Вида “ и „ Княз Борис I “ стават еднопосочни и ще бъдат сигнализирани с пътни знаци. Места за паркиране ще има в двора на Профилираната природо-математическа гимназия, до детска градина „ Детелина “, както и на площадката край „ Баба Вида “, обозначена за паркиране на таксиметрови коли.
По време на панаира ще се следи за работното време на павилионите и прецизното съблюдаване на нормите за шума. Според заповедта на кмета на общината, комерсиалните обекти и атракционите могат да употребяват озвучаване от 10 до 23 часа, а работното им време ще е до 2 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР