Предприемачите работят усилено, за да идентифицират пазарните пропуски и да

...
Предприемачите работят усилено, за да идентифицират пазарните пропуски и да
Коментари Харесай

Устойчиви стратегии за разкриване на пазарните пропуски

Предприемачите работят интензивно, с цел да разпознават пазарните пропуски и да се настроят да получат конкурентно преимущество. И в доста случаи те употребяват инструменти като програмен продукт за маркетингова оптимизация и скучното остаряло цифрово търсене, с цел да намерят и употребяват тези благоприятни условия. Използвайте тези три устойчиви на криза тактики, с цел да разкриете пазарните пропуски.
1. Потърсете неадресирани случаи на приложимост в съществуващите пазари
Няма потребност да се впускате в непознати елементи, когато можете да получите това, от което се нуждаете, по-близо до дома. Възможно е, евентуално даже, вашият продукт(и) да могат да се оправят със случаи на приложимост на съществуващи пазари, които вашите съперници не обслужват сега.

Наскоро работих със SayHey Messenger, криптирано информационно приложение с вградени функционалности за суверенитет на данните и сходство с нормативните условия, които липсват в подготвени потребителски артикули като WhatsApp и принадлежности за бизнес чат като Slack, написа Джон Хол, съосновател и президент на Calendar, в публикация за Entrepreneur. Ръководството на SayHey Messenger от дълго време е наясно, че мощно контролирани консуматори, като финансови организации и здравни системи, употребяват такива несъвместими приложения за чувствителни връзки. Когато федералните регулатори оповестиха, че са блъснали 11 огромни банки с общо близо 2 милиарда $ санкции за тези нарушавания, стойностното предложение на SayHey Messenger стана ясно на бизнес водачи в сходни промишлености, които не желаеха да ги застигне същата орис.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР