Предприемачеството в България все още е сравнително младо, но вече

...
Предприемачеството в България все още е сравнително младо, но вече
Коментари Харесай

Камакс: качество без компромиси

Предприемачеството в България към момента е относително младо, само че към този момент има потвърдени компании с над 20 годишна история като фабриката за щори „ Камакс “ ООД.

„ Камакс “ е учредена през 1994 година и е профилирана в производството на слънцезащитни артикули – външни и вътрешни щори, сенници и други. Днес компанията предлага богата гама от над 91 модела и 1062 цвята, а фабриката в Тетевен е ситуирана на повърхност от 14 500 кв. м. Компанията има личен конструкторски отдел и 160 квалифицирани служащи, като всяка една поръчка се създава по самостоятелен план за клиента.

През 2017 година „ Камакс “ стана притежател на влиятелната премия „ Златна мартеница “, която годишно се връчва от Съюз „ Произведено в България “ за новаторско, високотехнологично дружество. Подобно самопризнание не е инцидентно - всяка година сред 90 000 и 100 000 клиенти се доверяват на качеството на продуктите на компанията, като с изключение на в България, компанията продава и в Белгия, Англия, Италия, Германия, Румъния, Турция, Македония и други.

„ Нашето главно мото е „ Качество без взаимни отстъпки “. Именно по този начин печелим и задържаме клиентите си. Когато една компания предлага качествени услуги и се отнася с почитание и почит към потребителите си, те освен ще се върнат, само че и ще я предлагат. А в днешно време мнението на клиентите и рекомендацията им е най-хубавата реклама “, споделя създателят и мажоритарен притежател на компанията господин Емил Максимов. „ Екипът ни от чудесно готови и стимулирани чиновници е най-голямото ни благосъстояние. Ние не стопираме на влагаме в хора и технологии, само че има още един детайл, който е доста значим – изборът на верен финансов сътрудник. “

Фирмата работи с Първа капиталова банка (Fibank) към този момент над 17 години, като за този интервал са финансирани сполучливо и без проблеми над 10 плана, свързани със строителство, закупуване на машини, започване на нови индустриални действия. „ Коректност и акуратност – мисля, че това е точното определение за моята банка - Fibank “, споделя Емил Максимов.

Към бъдещите бизнесмени, които започват личен бизнес, той дава следния скъп съвет: „ Захванете се с нещо, което към момента го няма или е в нежелано положение. Не следвайте другите единствено по тази причина, че карат лъскави коли. Историята е цялостна с образци за банкрути на бизнесмени, които не са залагали на качеството и са търсили бърза и лесна облага. Поставяйте си дълготрайни цели и гледайте напред. Една компания е сполучлива и има обичаи, когато в нея работи второ или трето потомство. Истинското благополучие е, когато децата ви изискат един ден да следват вашия път “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР