Предприемачът Ивайло Пенчев поднесе извинение на хората, които са се

...
Предприемачът Ивайло Пенчев поднесе извинение на хората, които са се
Коментари Харесай

Пенчев: Извинявам се на хората, които съм засегнал с думите си за заплатите

Предприемачът Ивайло Пенчев сервира опрощение на хората, които са се засегнали от думите му, че в България заплати от 700-800 лв. няма.

Той изясни в ефира на Нова телевизия, че размерът на заплатите зависи от два фактора: от преприемача, който ни наема на работа и от конкуренцията за набиране на фрагменти – колкото по-голяма е тя, толкоз по-големи хонорари се оферират в съответния отрасъл.

Пенчев уточни, че квалифицираните чиновници на неговата компания в действителност получават положително възнаграждение – приблизително по съвсем 1900 лв.. Все отново и той предложил хонорари от по 800 лева, само че за чистачка, да вземем за пример, тъй като това предполагал пазарът.

В изявление за България он Ер притежателят на най-голямата компания в света за стени за катерене Walltopia съобщи, че казусът в страната ни не са ниските заплати, а неналичието на хора.

„ Заплати от 700-800 лв. съвсем не съществуват. Аз не знам кой получава такива ниски заплати. В България заплатите са напълно разнообразни ”, съобщи Пенчев, отприщвайки вълна на неодобрение.

„ Трябва да се основават условия и последователност ще има по-високи заплати, само че това към този момент се случва ”, безапелационен е той.

Ивайло Пенчев посочи, че не има вяра в минималната заплата, тъй като в случай че човек не може да прави нищо и има доста малко умения – „ то той не заслужава и 300 лева ”

„ Ако повече българи в страната са като мен - страната ни ще е много по-добре. Няма задоволително съумели българи. Дълго време хората не са вярвали, че могат да съумея. Нещата обаче вървят на добре. След 10 години ще е доста по-добре от в този момент ”, сподели предприемачът.

Според него българската страна не слага кой знае какви спънки пред хората, които желаят да се развият и да натрупат благосъстояние.

„ България слага доста по-малко спънки, в сравнение с други страни. Всеки, който не може да реализира задачите си, си е отговорен самичък, уверен е Пенчев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР