Предприемач се нахвърли върху срамния сексизъм“, който твърди, че е

...
Предприемач се нахвърли върху срамния сексизъм“, който твърди, че е
Коментари Харесай

Яростта на шофьора след „срамен сексизъм“ към механиците в реда за батерии за £700

Предприемач се нахвърли върху „ срамния сексизъм “, който твърди, че е изпитала, откакто монтьор й таксува £700 за нова батерия за кола – когато първичният й в действителност беше наред.

Сорая Истърбрук мислеше, че нейният Fiat 500 е спрял да работи в Хакни, източен Лондон, на към 14 благи от вкъщи й. 33-годишната жена съумяла да стигне до гараж, където видяла механиците да се „ усмихват малко “ при идването й и й споделили, че батерията би трябвало да бъде заменена.

Сорая, която ръководи компания за цифров маркетинг, се довериха на експертите и на цената на £700 смениха лития. Колата й обаче още веднъж се повреди на път за у дома в Къфли, Хартфордшир. Сорая взе остарялата батерия у дома и, подозрителна по отношение на „ неспокойното “ си време в гаража, сподели продукта на членове на фамилията и на локален монтьор, който е употребила преди, единствено с цел да й бъде казано, че е добре. Те считат, че Fiat е имал дребен проблем, който е можел да бъде отхвърлен за по-малко време и на по-малка цена....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР