Предпоследното издание на риалитито Ергенът“ преобърна всичко с главата надолу.

...
Предпоследното издание на риалитито Ергенът“ преобърна всичко с главата надолу.
Коментари Харесай

„Искам рицар до себе си“. Речта на Алекс ни напомни простички женски истини

Предпоследното издание на риалитито „ Ергенът “ прекатурна всичко с главата надолу. Психоложката Алекс Гърдева бе първата определена финалистка, само че отхвърли да одобри розата. Причината за решението й, че съгласно нея Виктор не е реагирал уместно на експанзията от страна на Виктория.

Във финалната си тирада Алекс ни подсети някои, сякаш, позабравени истини. Че дамите желаят от мъжете да бъдат защитавани, да се усещат сигурни до него; че в никакъв случай не е късно да се разочароваш от даден човек, без значение от всичките ви хубави моменти заедно; че една жена постоянно може да си тръгне, даже в случай че обича, само че счита, че мъжът не дава отговор на идеалите й.

„ През целия си живот съм си представяла един рицар до себе си. Един мъж, който постоянно да е зад тила ми, да го чувствам като стомана. Затова и няма да приема твоята роза, само че все пак, ти благодаря за всеки един миг, който ти ми даде тук!

Никога не съм знаела какъв брой е красива романтиката и ти благодаря за тези моменти и за всичко, което преживяхме. Защото всички моменти, които имам с теб, са в сърцето ми… Много ти благодаря! Благодаря ти за всички хубави моменти! “ – показа Алекс на Виктор.

Зрителите приветстваха решението на психоложката да се откаже от конкуренцията и мнозина считат, че тя в действителност е моралният победител в шоуто.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР