Предпоследният петък на месец ноември е известен по света и

...
Предпоследният петък на месец ноември е известен по света и
Коментари Харесай

Шест забавни истории от Черния петък

Предпоследният петък на месец ноември е прочут по света и у нас като " черен петък ". Нетърпеливите купувачи се готвят за преференциални покупко-продажби, само че постоянно изпадат в нелепи и смешни обстановки. Ето 6 занимателни истории от Черния петък:

Мъжът, който чака пред неверната врата

Черният петък в Съединени американски щати е като една същинска битка за експедитивност и сръчност. Хората чакат с дни пред магазините с мечтаните промоции. Така американец стоял три дни пред вратата на магазин, до момента в който не схванал, че тя не е входната, а тази на склада . По подигравка на ориста, той съумял да види тълпите по какъв начин влизат през вярната врата, само че не съумял да влезе в точния момент.

Магазинът, който остана без ток

Представете си какво е да имате цялостен с клиенти магазин и да спре тока . Това се случило навръх Черния петък, а клиентите попаднали в капан. Те не са можели нито да пазарят, нито да връщат артикули. Нямали са никакъв избор, с изключение на да стоят на мрачно и да чакат светлината в тунела.

Двойката, която чака доста, само че за нищо

По време на Черния петък хората чакат дълго време за всевъзможни неща. Сред най-купуваните артикули са техника, козметика и облекла. Но двойка е чакала 14 часа , с цел да си купи....десетки хавлии за баня, всяка на стойност от 2 $.
 Черен петък ThinkStock/Getty Images-->
Човекът, който удари защитата

Преди години полузаспал консуматор отнесъл крушето. Той е чакал с часове и когато видял, че някой минава напред решил, че това не е заслужено и скочил на пердах. Само че не схванал, че против него стои защитата на магазина.

Лъжлива промоция

Малко преди Черния петък американски уебсайт на магазин оповестява за голямо понижение на видеокамери. Часове преди той да отвори порти, мениджърът оповестил на високоговорител, че понижат камерите от 200 $ на 50. Единственото нещо, което не съобщил било, че наличните камери са единствено четири на брой. Сами можете да си визиите какъв безпорядък настъпил.

Жената, която се довери на чужд

Преди няколко години бременна жена се е доверила на чужд, които й предложил да натовари тв приемника и в пазарната количка. Нещата поели в друга посока, когато той сграбчил тв приемника и почнал да бяга. Жената била бременна, само че съумяла да го настигне и да си върне техниката назад.
 Черен петък ThinkStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР