Предполагаме, че едно от нещата, които Джеймс Камерън си е

...
Предполагаме, че едно от нещата, които Джеймс Камерън си е
Коментари Харесай

Защо Джеймс Камерън е изтрил 10 минути от Аватар: Природата на водата

Предполагаме, че едно от нещата, които Джеймс Камерън си е поискал за новата година, е било " Аватар: Природата на водата " да продължи положителното си показване в бокс офиса и през идните няколко седмици.

" Аватар: Природата на водата " го направи

Добри вести за Джеймс Камерън и компания

Все отново има още много милиони, до момента в който филмът доближи 2 милиарда, което бе ѝ първичното предпочитание на режисьора. И най-малко все още наподобява, че то ще се реализира. Но като цяло Камерън прави каквото си изиска, тъй като може да си го разреши.

Пред Esquire Middle East той споделя, че  " Аватар: Природата на водата " е щял да бъде с 10 минути по-дълъг, само че е решил да изреже към този момент снимани подиуми, в които има принуждение и оръжията са в основата им.
 Снимка 599635

Решението за това не е било наложено на Джеймс Камерън, а самият той го е взел, тъй като твърди, че е желал да откри баланс сред светлината и тъмнината. 

Въпреки всичко признава, че въпреки всичко би трябвало да има спор, само че е уверен, че насилието и екшъна са едно и също нещо. Все отново Джеймс Камерън е благополучен, че е снимал кино лентата тъкмо в този момент, тъй като сега не желае да фетишизира оръжията. Нещо, което признава, че е направил преди повече от 30 години с филмите за " Терминатор ".

Какво да чакаме от " Аватар: Природата на водата "

13 години по-късно - време е още веднъж да се потопим в света на Пандора

Една от аргументите е, че методът, по който оръжията въздействат на обществото, не е добър и от това му повдига. Дори добавя, че е щастлив от обстоятелството, че живее в Нова Зеландия, където са неразрешени всички автоматизирани оръжия, написа Variety.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР