Предполагам всеки знае, включително и аз, че у нас се

...
Предполагам всеки знае, включително и аз, че у нас се
Коментари Харесай

Окръжният прокурор: У нас има държавен рекет

Предполагам всеки знае, в това число и аз, че у нас се прави така наречен държавен рекет от разнообразни чиновници. Това съобщи през днешния ден окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов по време на брифинга за задарържания с пожелан рушвет контрольор от Агенцията по храните.

„ Колкото и смешно да ни звучи това с торбичките, представете си какъв брой доста аграрни производители с дребни ферми има и на какво са подложени тези хора. Лично аз съм слушал много неща и съм се опитвал да стимулирам разнообразни мои познати да отидат там, където им е мястото – в полицията.

Защото с помощта на тези хора, на които очевидно им е пристигнало до гуша, в границите на 24 часа лицето беше арестувано с парите “, сподели окръжният пркурор.

Той заяви още, че сега следствието продължава и в тенденция, без значение дали ще се потвърди или не, за сходни случаи в цялата област. А, съгласно него, такива съществуват.

„ Подобни сигнали лека-полека ще доведат до понижаване на т. нар дребна корупция, която, съгласно мен, обаче е доста по-голяма, тъй като е повсеместна. Не за първи път хващаме инспектори от Агенцията по храните, не за първи път повдигаме обвинявания, а те не престават “, възмути се Румен Попов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР