Предполагам разбирате, че на всички тези правоверни евроатлантици и конюнктурни

...
Предполагам разбирате, че на всички тези правоверни евроатлантици и конюнктурни
Коментари Харесай

Петър Волгин: Русофобите не се борят за световен мир, те искат пари и власт

Предполагам разбирате, че на всички тези правоверни евроатлантици и конюнктурни русофоби, които по този начин самоотвержено всекидневно се раздават по тв приемниците, не им пука нито за интернационалното право, нито за световната правдивост.

Тези хора не се борят за международен мир, нито горят от достоверен яд против диктаторите. Единственото, което води тяхната гневна интензивност, е вярата, че ще съумеят да подобрят кариерните си позиции и финансовото си положение. Русофобите желаят пари и власт.

Един съвсем си беше повярвал, че е станал министър, та трябваше по нощите да му прекъсват сладките министерски сънища. Но това е единствено айсбергът. Знаете ли какъв брой службогонци към този момент са на невисок старт, развяват русофобията си и чакат да ги поканят - за министри, зам-министри, шефове на дирекции, шефове на медии, да печелят от публични поръчки и да получават преференциални бизнес-предложения. Всичкото бездарие, цялата незначителност в този момент се написа "приятел на Украйна " и "борец против путинизма ".

А истината е, че пет пари не дават нито за Украйна, нито за Путин. Надяват се, че скандирайки верните лозунги, професионалната им беззащитност няма да се забележи, че подправената угриженост ще им обезпечи мечтаната кариера. Вероятно по този начин и ще стане. Каквото и да скандират обаче, каквито и постове да заемат, ще си останат същите бездария, каквито са били постоянно.

Петър Волгин
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР