Предполагам, че заради мен, защото и мен ме викат. Бях

...
Предполагам, че заради мен, защото и мен ме викат. Бях
Коментари Харесай

Защо Борисов отива на разпит – заради заплаха за убийство, според Мирослав Найденов

Предполагам, че поради мен, тъй като и мен ме викат. Бях викан, с цел да направя едно конкретизиране. Това съобщи някогашният аграрни министър Мирослав Найденов – той беше на поста при първото държавно управление на Бойко Борисов.

За какво става въпрос? За прословутото изказване на служебния Министерство на вътрешните работи министър Бойко Рашков, че имало опасност от Бойко Борисов към държавен чиновник: " ". Става въпрос за някогашния изпълнителен шеф на Държавен фонд " Земеделие " Светослав Симеонов.
 Бойко Борисов чества рожден ден на внучето си с тениска с надпис Харвард (СНИМКА) Бойко Борисов чества рожден ден на внучето си с тениска с надпис " Харвард " (СНИМКА)
Второто внуче на Бойко Борисов, което носи името Иван, отпразнува своя трети рожден ден. Бившият министър председател участва на тематично арт пар...

Такъв сигнал от Симеонов няма – има сигнал от трето лице, което (евентуално) е чуло, твърди Найденов пред bTV. Това трето лице е някогашен чиновник на земеделското министерство, шеф на една от изпълнителните организации, който аз съм уволнил, добави Найденов. За него това е „ кошаревски очевидец ”. Найденов цитира уеб страницата „ Афера ”, до момента в който разясняваше, с цел да не излезе, че изнася информация от разпита си пред полицията, което би било законово нарушаване.

Преди два дни Найденов още веднъж бил викан за разпит – поради нов сигнал, потвърждаващ първия с тази спекулация. Но сигналът бил от търсен от „ Интерпол ” „ от повече от 10 години ”, по думите на някогашния аграрни министър.

Как си представяте в кабинета на министър-председателя – той да извика някой и да го заплаши с ликвидиране, попита Найденов. „ Това е парадокс ”, добави той, разяснявайки за какво Борисов в последна сметка ще би трябвало да върви в Министерство на вътрешните работи. За Найденов става въпрос за голословни изказвания на двама души и нищо друго.

Предистория
 Бивш аграрни министър е бил на разпит в полицията Бивш аграрни министър е бил на разпит в полицията
Бившият аграрни министър Мирослав Найденов е бил през вчерашния ден на разпит в Групово дело „ Национална полиция “. Според източници на БНР той...

Става въпрос за сигнал за корист с евросредства още през 2009 година. Той касае връщането на Данък добавена стойност на компаниите “В.Д.В. 007 ” и “Мелком ” и че Мирослав Найденов заречен рушвет от 200 000 лв. на Симеонов, с цел да оправи нещата. Симеонов дал показания за това, само че пред арбитър Румяна Ченалова, Симеонов отдръпва показанията. По време на самото досъдебно произвеждане Симеонов в никакъв случай не е твърдял такива неща по мой адрес, твърди Мирослав Найденов.

Припомняме, че обвиняването против Найденов беше съществена тематика на прословутата „ раздумка ” сред него, Бойко Борисов и някогашния градски прокурор на София Николай Кокинов през 2013 година –!

Според Найденов, всичко случило се е било политическа поръчка – с цел да го дискредитират. Той не сподели непосредствено от кого.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР