Предполагам, че за хората, които ме познават, е ясно какъв

...
Предполагам, че за хората, които ме познават, е ясно какъв
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Камен Донев би бил компетентен и честен министър на културата

Предполагам, че за хората, които ме познават, е ясно какъв партиец мога да бъда. Но да кажем, че това е моят метод да дам знак на хората, че в " Продължаваме промяната " всичко е чисто и по тази причина аз съм част от тях. Това съобщи депутатът Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, пред Нова тв.

За присъединяване си в законодателната власт той сподели, че е привикнал в живота му всичко да се случва по-бързо, а в Народното събрание нещата стават по-бавно " и това доста ме ядосва. Резултатите ще се видят, би трябвало малко време ".

Относно разногласията в ръководещата коалиция рапърът политик разяснява: " Така са решили хората. Когато има обединяване от разнообразни хора, е обикновено да има разногласия ".

Запитан за мнението му дали България би трябвало да изпрати военна помощ на Украйна той разяснява, че даже Северна Македония е оказала такава помощ, а в Европейски Съюз единствено България и Унгария - не са.

Относно клипа на министъра на куктурата Атанас Атанасов, депутатът от Промяната съобщи, че е сигурен, че министърът си е направил изводите, а проявата му е била недомислена.

" Много мощно усещане ми направи коментарът на Камен Донев. Не мога да приказвам от името на Кирил и Асен, само че си мисля, че в случай че Камен Донев желае да е министър на културата, той би бил добър министър. За всяка позиция, освен за тази, на нас ни трябват способени и почтени хора, които да не се опасяват. Със сигурност Камен Донев е способен и почтен човек. Не съм сигурен за страха. По-лесно е да си пълниш залите и да критикуваш, а когато си в тази борба би трябвало да даваш отговори ", разяснява Христо Петров.

Камен Донев обаче е прочут като един от най-големите скандалджии в актьорската колегия. Той си разрешава обидни нападки както към фенове, които не харесват творчеството му, по този начин и към сътрудници. Последният свеж скандал към ученика на проф. Крикор Азарян бе към връчването на театралните награди " Икар ". Той беше номиниран за водеща мъжка роля дружно с Владимир Карамазов. Часове преди публично да стане прочут спечелилият Камен Донев пусна язвително послание и се подигра на Карамазов при положение, че той завоюва статуетката. В последна сметка точно Владо сграбчи " Икар " -а. Преди време пък Камен Донев назова всичките си недоброжелатели " машина за лайна ". Сред сътрудниците му към този момент съвсем никой не желае да работи с него нито в киното, нито в театъра.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР