Предполагам, че въпросът е без смисъл за известна част от

...
Предполагам, че въпросът е без смисъл за известна част от
Коментари Харесай

Защо да изтриеш проложенията за запознанства?

Предполагам, че въпросът е без смисъл за известна част от хората, които даже не допускат, че съществуват такива приложения. И несъмнено не става въпрос за изостанали от всеобщото софтуерно развиване хора, а за такива, които знаят какво желаят и по какъв начин да го реализиран. За останалите, отговорът на въпроса от заглавието е ДА! И не мисля, че се нуждае от кой знае каква аргументация. Ако имаш проблем с откриването на идеалния сътрудник, то ще го имаш и търсейки в приложението.
В никакъв случай не отхвърлям, че съществуват двойки, които са във връзка след запознанство в точно такова приложение. Аз също съм пробвал и ненапълно се получи. Това, което не би трябвало да забравяме обаче е, че любовта в действителност е магия. Няма по какъв начин логаритмите на приложение, посредством критериите, които си задал, да открият идеалния за теб сътрудник. Може, само че единствено в случай че задачата е секс за една вечер. Нека дам образец. Аз постоянно съм харесвал руси дами и в случай че в този момент някой ми покаже фотография на две доста красиви девойки: русокоска и брюнетка, ще бъда повече притеглен от първата. В живота обаче нещата не постоянно протичат по този метод. Всичките ми някогашни приятелки са брюнетки. Т.е. когато аз съм се срещнал със тях, излизали сме, почувствал съм привличане, влюбване, водещото не е бил, цветът на косата или размера на бюста, а взаимното привличане, общите ползи и така нататък
Как всичките тези особености могат да бъдат заложени като критерии в приложение? Не биха могли. Освен това не виждам смисъл в това да моделираш хипотетичната си половинка. Тя не е робот, на който да кажеш кои да бъдат обичаните му книги, музика и несъмнено да харесва да гледа футбол. Когато предателят в редиците на Морфей, от кино лентата „ Матрицата “, се среща с сътрудниците на машините, с цел да заговорничат, той си хапва в ресторант вътре в Матрицата. Отдавна са му омръзнали кашите, с които се хранят бунтовниците и е признателен за пилешката пържола, само че по едно и също време с това... ДОЧЕТЕТЕ ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР