Предполагам, че в следващите 48 часа ще има решение по

...
Предполагам, че в следващите 48 часа ще има решение по
Коментари Харесай

Проблемите на Черно море приключват в понеделник?

" Предполагам, че в идващите 48 часа ще има решение по проблема с картотеката на новопривлечените баскетболисти в Черно море Тича ", съобщи наставникът на варненския отбор Дарин Великов.

" След решението ще имаме съглашения, които би трябвало да сключваме с ФИБА-Европа и вероятно и с Александър Андреевич, тъй че чакам в понеделник да имаме изясненост към нещата и да се готвим за мача ни на 11 ноември, добави експертът. Той сподели, че за него нещата ще бъдат ясни в понеделник.

" Мисля, че за идващия мач с Академик Бултекс ще бъдем в цялостен състав ", разяснява Великов. Според него тимът ще е подготвен за срещата си с пловдивския отбор идната седмица. " За нас е доста значима контролата на 7 ноември с Берое, тъй като отново дублирам - някои от състезателите нямат игрова подготовка от 30-40 дни ", сподели още наставникът. Той добави, че било доста мъчно да се откри противник за контрола.

" Радвам се, че стигнахме до съглашение с отбора на Берое, бе изцяло обикновено те да изискат да играем там, защото идната седмица имат пътешестване за различен мач ", изясни Великов.

" За нас това не беше най-важното. Сигурен съм, че този мач ни е витално нужен преди 11 ноември ", сподели още той. Специалистът сподели още, че е оптимист и не желае и да си намерения, че в идната среща отборът на Черно море Тича ще играе в различен състав, с изключение на с тима, който е мъчно селектиран и се труди доста, тим, който по думите му хората във Варна заслужават да видят на терена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР