Предполагам, че целта на всичко това бе да ме приобщят

...
Предполагам, че целта на всичко това бе да ме приобщят
Коментари Харесай

Христинка Иванова: Василев каза, че бял ден няма да видя, ще ме унищожи, ще се саморазправи

„ Предполагам, че задачата на всичко това бе да ме приобщят към групичката на Радостин Василев и да нямам контакти с другите от парламентарната група на „ ИТН “. Да съм му комфортна. Аз си мълчах и следих до къде ще стигнат Радостин и кликата му. Още тогава забелязах, че има първи проблясъци на разединение от Има Такъв Народ на Радостин и неговите хора. Когато се постановяваше да се гласоподава даден закон в Народно събрание, Радостин идваше при мен и споделяше - еди по какъв начин си да гласоподавам “.

Това гласи част от свидетелските показания на Христинка Иванова от Има Такъв Народ, която беше заплашвана от Радостин Василев.

Те бяха оповестени от публицистиката Соня Колтуклиева.

„ Агресията на Радостин Василев се усили директно, след изтеглянето от ръководството на министрите на Има Такъв Народ от Слави Трифонов. Малко по-късно ми звънна по телефона Радостин Василев, и с нахален звук сподели, че наложително би трябвало да участвам на конференцията “, продължава тя.

„ След като му отхвърлих да дойда, същият в прав текст ми сподели, че бял ден няма да видя и ще ме унищожи, ще се саморазправи с мен, в случай че не дойда на конференцията. Аз възприех тези думи като опасност по отношение на мен и моята сигурност. Когато Радостин стартира да ме заплашва по телефона, аз започнах да протоколирам диалога на записващо устройство.... Радостин Василев продължи със заплашителния cи звук и ми сподели, че ще изпрати двама индивида на идващия ден, с цел да подам молба за овакантяване за Народно събрание, защото не извършвам нарежданията му. Каза ми, че сигурно ще си подам молбата за овакантяване. Радостин Василев не загатна кои са тези двама индивида, които ще дойдат, само че аз възприех това още веднъж като опасност, че ще идват някакви мутри да ме сплашват да си подам молбата за овакантяване ”, изяснява тя.

На 13 юни 2022 година в един и същи ден конференции дадоха Василев и Има Такъв Народ. Тогава Тошко Йорданов пусна шокиращия запис със заканите на Василев по отношение на Христинка Иванова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР