Предполагам, че намеренията на премиера Борисов и ГЕРБ за нова

...
Предполагам, че намеренията на премиера Борисов и ГЕРБ за нова
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки обясни защо трябва да се върне задължителната казарма

Предполагам, че желанията на премиера Борисов и ГЕРБ за нова Констицуия са съществени, щом са оповестени. Ние от Вътрешна македонска революционна организация ще подкрепим нова Конституция, в случай че бъдат подкрепени нашите оферти за конституционни промени. Не слагаме ултиматуми, само че няма и по какъв начин да подпишем празен чек. Това показа в студиото на "Тази заран " в ефира на bTV евродепутатът и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

"Не е толкоз значима броя на народните представители в Народното събрание. Важното е по какъв начин ще продължат да се избират те, ето за какво би трябвало да се вкара наложително гласоподаване и учебен ценз.

Защото в случай че не можете да четете пишете, по какъв начин ще разберете какво ви предлага дадена партия?! Трябва да има някаква подготовка въпреки всичко. За да може един човек да реализира своето право, той би трябвало да е просветен и да знае по какъв начин да гласоподава ", разяснява евродепутатът.

Той добави, че наборната военна работа също би трябвало да се върне, защото по този метод "младите мъже и дами ще придобият привички, които ще са потребни за цялото ни общество ", пояснявайки, че сходни диспути се водят в доста страни в Европа, обмислящи връщането на казармата.

Ангел Джамбазки уточни, че Вътрешна македонска революционна организация е за поощряване на виновното и грамотно родителство, а не "онова в махалите " и акцентира, че еднополовите бракове не би трябвало да се узаконяват у нас.

България би трябвало да бъде единна и обществено мощна страна, както е в цяла Европа, добави в умозаключение Джамбазки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР