Предполагам, че до края на седмицата би трябвало да има

...
Предполагам, че до края на седмицата би трябвало да има
Коментари Харесай

document.createElement; document.createElement; document.createElement; document.createElement; document.createElement; document.createElement; document.createElement;

" Предполагам, че до края на седмицата би трябвало да има подготвен кабинет с имена ", сподели пред медиите Радостин Василев от " ИТН ". Той добави, че е решение на политическото управление дали още веднъж ще му бъде препоръчан министерски пост, като добави, че не знае доверието от него да е снето.

На въпрос дали чака мандатът за сформиране на държавно управление да бъде връчен до края на седмицата от президента, Василев отговори, че това е в прерогативите на президента. " Когато го връчи, ние сме подготвени, несъмнено сме подготвени, допускам, че сме подготвени ", добави той.

Василев е част от контактната група на " ИТН ", която преди минути стартира среща с представители на " Демократична България " по политики в бранш " Правосъдие ".

Радостин Василев разяснява пред публицисти, че малко по-късно през днешния ден на среща в офисите на Има Такъв Народ ще дойдат и представители на " Изправи се! Ние идваме ". Той отговори, че не знае по кое време ще се организира среща с Българска социалистическа партия по тематиката.

" В тези две обединения застъпването на целите в този бранш е доста огромно - Специализираните съд и прокуратура, Висш съдебен съвет, КПКОНПИ, Закон за правосъдната власт ", добави Василев, представен от Българска телеграфна агенция.

Надежда Йорданова от " Демократична България " съобщи, че с Има Такъв Народ ще се разискват главните въпроси в двете стратегии на тематика " Правосъдие ".

Юристът Радостин Василев беше препоръчан от водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов за министър на младежта и спорта в състава на възможен кабинет на Николай Василев. По-рано през днешния ден пред БНР служебният министър на младежта и спорта Андрей Кузманов съобщи, че в случай че му предложат и му гласоподават доверие, би се съгласил да остане министър, " само че единствено като експерт ", без да оцветява този пост в партийни краски.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР