„Предполагам, че Брендо се прибра, за да се пенсионира след

...
„Предполагам, че Брендо се прибра, за да се пенсионира след
Коментари Харесай

Журналистът Надя Чолакова: Брендо се прибра, за да се пенсионира

„ Предполагам, че Брендо се прибра, с цел да се пенсионира след дългото търсене, и откакто дълго време беше в неопределеност. Това обществено беше написано на няколко места. Дори и аз съм го казвала обществено – че той е пристигнал с това бръмчащо самолетче, което е минало с шестима души през няколко страни от НАТО”, разяснява журналистът и създател на поредицата " Живей бързо " Надя Чолакова в ефира на Нова.

По думите ѝ „ би трябвало да се види дали има негови отпечатъци и какъв брой души са пътували с този самолет”. „ Ние въпреки всичко не знаем тук ли е бил, разхождал ли се е, обикалял ли е? Какво да кажем за човек с дузина и най-различни паспорти. Има доста версии къде е бил. Мисля, че Калин Стоянов би могъл да бъде по-конкретен по този въпрос”, акцентира Чолакова.

Тя разяснява и хипотезите, които се появиха по отношение на доброволното предаване на Брендо, а точно, че е болен, че са му свършили парите, че желае да лежи в пандиза по-малко. „ При толкоз доста парцели и толкоз дълъг – 30-годишен, трудов стаж в един стеснен профил – надълбоко се колебая, че ще се записва в Бюрото по труда и е отишъл в пандиза, с цел да го хранят с хубава храна и да търси покрив над главата си. Според мен това е един знак, че той желае да си излежи присъдата. И второ – че се пенсионира. Ще има предложение да му се акумулират присъдите, което значи, че в случай че това се случи – той ще лежи много по-малко”, акцентира журналистът.

Чолакова изрази убеденост, че „ е изцяло допустимо Брендо да се пенсионира”. „ Ако желае да живее… би трябвало да го направи. Според мен предаването му на управляващите беше по негово предпочитание. Очевидно вся блъсканица с появяването си. Беше като на кино, а Брендо се знае, че е много рисков състезател, рисков, пада си по провокации. След първия си разказ, който написа, беше загатнато, че той има потребност от усамотение, с цел да напише втората си книга”, съобщи тя.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР