Предполагали ли сте изобщо, че зодията може да определя в

...
Предполагали ли сте изобщо, че зодията може да определя в
Коментари Харесай

ПРОВЕРЕТЕ: Каква майка сте според зодията?

Предполагали ли сте въобще, че зодията може да дефинира в една или друга степен майчинските качества? Италиански астролози потвърдиха, че има връзка, и то немалка.
След като станат майки, представителките от една зодия учудващо стартират да си наподобяват по държанието и метода на образование на децата си.
 
Класацията е направена по „ заслуги " - от най-хубавата към най-лежерната МАМА.
 
РИБИ - идеална майка
Тя е постоянно до децата си, само че без да ги задушава с внимание, а единствено да им вдъхва кураж и сигурност, с цел да продължат напред .

Майката Риби обича да предизвиква своите деца и да ги учи да бъдат креативен и чувствителни натури, да почитат другите и да се вслушват в техните наслади и тъги. Тя с право може да носи купата „ Майка на годината ".
 БЛИЗНАЦИ - сладка майка
Никой не схваща децата, мъжете и дамите по този начин, както майката Близнаци.

Тя е в положение да слуша своите дребни деца с безпределно самообладание, след което да им изяснява дълго за какво водата не тече нагоре да вземем за пример. В същото време прекарва на драго сърце доста време в игри с тях и откровено се забавлява на радостните обстановки - като да шляпат в локвите да вземем за пример.

 
ТЕЛЕЦ - майка светица
Тя е постоянно разполагаем и има огромно самообладание, на което виха завидели мнозина.

Притежава стоманени нерви и не би се огънала даже пред най-драматичния пубертетски номер или прочувствен изблик. И постоянно намира път към сърцата на децата си, по този начин даже най-упоритият младеж капитулира пред нея. Майката Телец обича природата и учи децата си да я ценят и пазят.

 
ОВЕН - конкурентна майка
Не става дума за спорт, въпреки майките от тази зодия да подтикват децата към деен метод на живот.

Те запълва дните им освен със спортни занимания, само че и с най-различни курсове, занимание и занимателни действия. Целта им е да ги приготвят за огромния живот, да преборят тяхната свенливост, да ги подбуден да търсят провокациите, с цел да бъдат спечелили.

 
КОЗИРОГ - прецизна майка
Майката Козирог се посвещава изцяло на своите деца, а по-късно - и на своите внуци.

За тях тя е подготвена да мине през всевъзможни рискове, даже да излъже или си послужи с машинация, единствено и единствено те да бъдат щастливи, удовлетворени, осъществени. Пази ги от заплахите като орлица и е подготвена да скочи във всеки един миг, с цел да ги отбрани. Обича да им внушава мощно възприятие за дълг и дисциплинираност.

ВЕЗНИ - майка дзен
Да, има и такова разбиране. Става дума за майка, която съвършено балансира в живота и нито се натрапва на децата , нито е надалеч от тях, когато те имат потребност от съвет или помощ. Майката Везни е уравновесена, в никакъв случай няма да се скара или увеличи глас, тъй като избира дипломатичния и кротичък звук, с цел да реализира мир. Децата обичат да споделят своите секрети с нея.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР